گروه آموزشی : کشاورزی-صنایع غذایی
دانشکده : کشاورزی و منابع طبیعی
رشته تحصیلی : دکتری تخصصی - علوم و صنايع غذائي
مرتبه علمي : دانشیار

بيوگرافي

نام : محمد نام خانوادگی : گلی
تاریخ تولد :
محل تولد :
مرتبه علمي : دانشیار نوع همکاری : هيأت علمي تمام وقت
ایمیل دانشگاهی : mgolifood@yahoo.com 
ایمیل :
زمینه تحقیقاتی : صنايع لبني - ضايعات در صنعت غذا - کپسولاسيون
سوابق علمی و تحصیلی
درجه تحصیلی :دکتری تخصصی رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
دانشگاه محل تحصیل : علوم و تحقیقات تهران سال اخذ مدرک : 1390
عنوان پایان نامه : Identification of sub-clinical mastitis bacterial strains by M-PCR in different dairy farms and their effects and different lactation periods on somatic cell profile and some properties of raw m
درجه تحصیلی :کارشناسي ارشد رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
دانشگاه محل تحصیل : تربیت مدرس سال اخذ مدرک : 1377
عنوان پایان نامه : Influence of gluten, extruder temperature and drying temperature conditions on macaroni stickiness and pasteiness
درجه تحصیلی :کارشناسي رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
دانشگاه محل تحصیل : صنعتی اصفهان سال اخذ مدرک : 1375
عنوان پایان نامه : ----
دوره های آموزشی طی شده
عنوان دوره : • Response Surface Methodology (RSM)
ارائه دهنده : محمد گلی
محل دوره : دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) طول دوره : 16
دوره های آموزشی تدریس شده
عنوان دوره : Response Surface Methodology (RSM
محل دوره : دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) تاریخ دوره : 1393

Mohammad Goli (associated professor in food science and technology) has completed his PhD at the age of 38 years from Islamic Azad University of research and Science Branch, Tehran, Iran. He was the head of Department of Food Science and Technology in Islamic Azad University, Isfahan(Khorasgan)Branch, Isfahan, Iran ( Jun 2015 - Jan 2018). He has published more than 18-20 papers in reputed journals(Cited in Google Scholar) and has been serving as an editorial board member of some repute journals.