گروه آموزشی : کشاورزی-صنایع غذایی
دانشکده : کشاورزی و منابع طبیعی
رشته تحصیلی : دكتري تخصصي - علوم و صنايع غذائي
مرتبه علمي : دانشیار

پايان نامه ها

:: Optimizing of Protein Yield of Wheat Bran by Response Surface Method

نام دانشجو : Saba Saberian
رشته دانشجو : Food Science
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1402/10/10
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Kinetics of E.coli Inactivation in Carrot juice during heating

نام دانشجو : Seyedramin Rafiaei
رشته دانشجو : Food Science
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1402/05/24
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Modeling of TVBN and Protein Solubility Changes of Tuna Fish Using Ohmic Thawing Method

نام دانشجو : M. Keshani
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Marinade of Camel Meat Using the Ginger Extract, Citric Acid and Ultrasound

نام دانشجو : F. Jafari
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Effect of Different Blanching Methods on the Cauliflower Quality

نام دانشجو : B. Mohamadian
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Modeling of Ohmic Heating Patterns of Ketchup Using Computational Fluid Dynamics

نام دانشجو : N. Gholipour Shahraki
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Modeling of ohmic heating patterns of sour cherry juice using computational fluid dynamic codes

نام دانشجو : N. Niknafs
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Effect of Antimicrobial Activity of Oliveria decumbens Vent. Essential Oil and Ferula assa-foetida Extract on the Marinade of Turkey Breast Meat

نام دانشجو : H. Sajadizadeh
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Heat Transfer of Cereal Based Baby Food in Semi Rigid Aluminum Container using Computational Fluid Dynamics

نام دانشجو : H. Vatankhah
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Heat Transfer Modeling of Canned Apple Puree in Semi-rigid Aluminum Based Packaging

نام دانشجو : S. Shafiekhani
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1390/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Investigation of Physicochemical and Microbial Characteristics of Four Varieties of Tomato during Cold Storage

نام دانشجو : N. Sobhani
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: The Effect of Polypropylene Film Containing Nano-hydroxyapatit on Microbial Characteristics of Fresh Cut Cabbage in Modified Atmosphere Packaging

نام دانشجو : S. Sepehrara
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Investigation of Heavy Metal Content (Arsenic, Cadmium, Lead, Zinc, Cobalt and Mercury) in Some Vegetables, Soil and Water near Industrial Zones in Isfahan Province

نام دانشجو : A. Nasr Esfahani
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: The Effect of Optimizing Blanching Conditions on Improvement of Canned Pinto Beans Qualities

نام دانشجو : M. Sadeghi
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Modelling of Physicochemical Changes of Tuna Fish Using Ohmic Thawing Method

نام دانشجو : Sh. Fattahi
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1397/11/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Use of Potato Industry Wastes (Starch) in Production of Probiotic Grape Juice

نام دانشجو : N. Saeedyzadeh Isfahani
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: The Study of Antifungal Effect of Cinnamon Essential Oil on Byssochlamys Fulva in Tomato Sauce

نام دانشجو : Sh. Haraji
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1390/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Reduction of Milk Cholestrol Using Catechin Hydrate and Beta-Cyclodextrin

نام دانشجو : M. Moeininia
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Investigation of Low Density Poly Ethylene Containing Nano-Bentonite on Physico-chemical Properties and Microbial Counts of Fresh Cut Lettuce in Modified Atmosphere Packaging (MAP)

نام دانشجو : Z.Farahanian
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Changes in Physicochemical and Microbial of Fresh cut Cucumber during Storage as Affected by Modified Atmosphere Packaging and Films of LDPE Containing Clay Nanoparticles

نام دانشجو : B. Aziziyan Dehkordi
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Antimicrobial Effect of Oliveria Decumbens Essential Oils on Microbial Characteristics of Hamburger

نام دانشجو : M. Jelvan
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Antimicrobial Effect of Ginger Extract and Citric Acid on the Staphylococcusaureus and Escherichia Coli in Camel Meat

نام دانشجو : V. Dayani
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Investigating the Combination Effect of Aloe Vera Gel, Ascorbic Acid, Calcium Lactate, Cinnamon Essential Oil and Modified Atmosphere Packaging on Physicochemical and Microbial Characteristics of Stra

نام دانشجو : Y. Esmaeili
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1396/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: Investigation of Marination by Ginger Extract and Citric Acid on Physicochemical Characteristics of Camel meat

نام دانشجو : R. Moeini
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: The Study of Physicochemical Characteristics of Grated Carrot in Polypropylene Film Containing Nano Bentonite

نام دانشجو : Z. Ghorbani
رشته دانشجو :
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1278/10/11
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :




1 2