دانشکده : کشاورزی و منابع طبیعی
رشته تحصیلی : دانشجوی دكتري - مهندسی کشاورزی-زراعت

پايان نامه ها

:: تعیین میزان عنصر قلع در عسل در طی مدت انبارداری.

نام دانشجو : آرزو سادات توکلی
رشته دانشجو : صنایع غذایی
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1398/10/10
نوع همکاری : استاد مشاور
کد پایان نامه :



:: مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی عسل گون با زول.

نام دانشجو : حامد صانعی
رشته دانشجو : صنایع غذایی
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1398/06/12
نوع همکاری : استاد مشاور
کد پایان نامه :



:: ارزیابی کیفیت سرکه های تولید شده از چند رقم خرمای ایرانی

نام دانشجو : امید براتیان
رشته دانشجو : صنایع غذایی
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1398/06/12
نوع همکاری : استاد مشاور
کد پایان نامه :



:: بررسی اثر سطوح مختلف ویتامین D و کلسیم بر ماندگاری قارچ دکمه ای.

نام دانشجو : فاطمه نظری
رشته دانشجو : صنایع غذایی
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1400/10/20
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: بررسی خواص فیزیکوشیمیایی رئولوژیکی و میکروبی شیره انگور پخته شده با سیستم تحت خلاء و شیره انگور به روش سنتی.

نام دانشجو : احمد رضا توکل
رشته دانشجو : صنایع غذایی
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1400/11/18
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد جو بر زمان ماندگاری نان سنگک.

نام دانشجو : فاطمه نیکونام
رشته دانشجو : صنایع غذایی
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1399/11/26
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی میکروبی و ماندگاری در تولید پودر خرمای شاهانی که با استفاده از خشک کن ها و مواد ضد کلوخه طبیعی تهیه شده است.

نام دانشجو : سلمان بنیادی
رشته دانشجو : صنایع غذایی
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1399/08/15
نوع همکاری : استاد راهنما
کد پایان نامه :



:: اثر کاربرد کود زیستی فسفر و سوپر فسفات بر خصوصیات رشد و عملکرد سیب زمینی(رقم مارفونا) در منطقه اصفهان

نام دانشجو : مهدی عزت ابادی پور
رشته دانشجو : کشاورزی
نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع : 1392/11/19
نوع همکاری : استاد مشاور
کد پایان نامه :




1