![]() |
:: تعیین میزان عنصر قلع در عسل در طی مدت انبارداری. نام دانشجو : آرزو سادات توکلی رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: مقایسه ویژگی های فیزیکو شیمیایی عسل گون با زول. نام دانشجو : حامد صانعی رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: ارزیابی کیفیت سرکه های تولید شده از چند رقم خرمای ایرانی نام دانشجو : امید براتیان رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی اثر سطوح مختلف ویتامین D و کلسیم بر ماندگاری قارچ دکمه ای. نام دانشجو : فاطمه نظری رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی خواص فیزیکوشیمیایی رئولوژیکی و میکروبی شیره انگور پخته شده با سیستم تحت خلاء و شیره انگور به روش سنتی. نام دانشجو : احمد رضا توکل رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد جو بر زمان ماندگاری نان سنگک. نام دانشجو : فاطمه نیکونام رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی میکروبی و ماندگاری در تولید پودر خرمای شاهانی که با استفاده از خشک کن ها و مواد ضد کلوخه طبیعی تهیه شده است. نام دانشجو : سلمان بنیادی رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: اثر کاربرد کود زیستی فسفر و سوپر فسفات بر خصوصیات رشد و عملکرد سیب زمینی(رقم مارفونا) در منطقه اصفهان نام دانشجو : مهدی عزت ابادی پور رشته دانشجو : کشاورزی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
1 |