|
|
نام :
محمد
|
نام خانوادگی :
گلی
|
|
محل تولد :
|
مرتبه علمي : دانشیار |
نوع همکاری : هيأت علمي تمام وقت |
ایمیل دانشگاهی : mgolifood@yahoo.com |
ایمیل : |
زمینه تحقیقاتی : صنايع لبني - ضايعات در صنعت غذا - کپسولاسيون |
سوابق علمی و تحصیلی |
درجه تحصیلی :دکتری تخصصی
|
رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
|
دانشگاه محل تحصیل : علوم و تحقیقات تهران
|
سال اخذ مدرک : 1390
|
عنوان پایان نامه : Identification of sub-clinical mastitis bacterial strains by M-PCR in different dairy farms and their effects and different lactation periods on somatic cell profile and some properties of raw m
|
درجه تحصیلی :کارشناسي ارشد
|
رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
|
دانشگاه محل تحصیل : تربیت مدرس
|
سال اخذ مدرک : 1377
|
عنوان پایان نامه : Influence of gluten, extruder temperature and drying temperature conditions on macaroni stickiness and pasteiness
|
درجه تحصیلی :کارشناسي
|
رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
|
دانشگاه محل تحصیل : صنعتی اصفهان
|
سال اخذ مدرک : 1375
|
عنوان پایان نامه : ----
|
|
دوره های آموزشی طی شده |
عنوان دوره : • Response Surface Methodology (RSM)
|
ارائه دهنده : محمد گلی
|
محل دوره : دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)
|
طول دوره : 16
|
|
دوره های آموزشی تدریس شده |
عنوان دوره : Response Surface Methodology (RSM
|
محل دوره : دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)
|
تاریخ دوره : 1393
|
|
Mohammad Goli (associated professor in food science and
technology) has completed his PhD at the age of 38 years from Islamic Azad
University of research and Science Branch, Tehran, Iran. He was the head of
Department of Food Science and Technology in Islamic Azad University,
Isfahan(Khorasgan)Branch, Isfahan, Iran ( Jun 2015 - Jan 2018). He has
published more than 18-20 papers in reputed journals(Cited in Google Scholar)
and has been serving as an editorial board member of some repute journals.
|