|
![]() |
:: optimization of a Low-Calorie Functional Product Based on Oleaster Flour replacement in Sponge Cake Formulation زبان اصلی : نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس زبان اصلی : نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: بررسی محتوی نشاسته، امیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بک – کراس روشن، سیروان) و تاثیر اعمال دو نوع تیمار اصلاحی زبان اصلی : نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Oak flour as a replacement of wheat and corn flour to improve biscuit antioxidant activity زبان اصلی : فارسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Physicochemical Properties of Probiotic Soy milk Chocolate Mousse During Refrigerated Storage زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Effects of processing on stability of water-and fat-soluble vitamins, pigments (C-phycocyanin, carotenoids, chlorophylls) and colour characteristics of Spirulina platensis زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Effects of Different Processing Methods on Phytochemical Compounds and Antioxidant Activity of Spirulina platensis زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Oak flour as a replacement of wheat and corn flour to improve biscuit antioxidant activity زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2018 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Application of Artificial Neural Network and Genetic Algorithm for Predicting three Important Parameters in Bakery Industries زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Artificial Neural Network Approach Coupled with Genetic Algorithm for Predicting Dough Alveograph Characteristics زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : Journal of texture studies درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Prediction of extensograph properties of wheat‐flour dough: artificial neural networks and a genetic algorithm approach زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : Journal of texture studies درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Effect of various extraction conditions on the phenolic contents of pomegranate seed oil زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
||
![]() |
:: Extraction of essential oils from the seeds of pomegranate using organic solvents and supercritical CO2 زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سایر سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
1 |