گروه آموزشی : کشاورزی-صنایع غذایی
دانشکده : کشاورزی و منابع طبیعی
رشته تحصیلی : دكتري تخصصي - علوم و صنايع غذائي
مرتبه علمي : دانشیار

مقالات

نوع مقاله :
:: Inactivation of Byssochlamys fulva during ohmic heating of tomato juice

زبان اصلی : انگلیسي
نوع مقاله : مجله
مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد راهنما اول
سال ارائه مقاله (شمسی) : 0
سال ارائه مقاله (میلادی) : 2024
نام مجله به زبان اصلی : Food Science and Technology International
درجه مجله : ISI-WOS
نحوه ارائه مقاله : مقاله اصیل پژوهشی
شماره بین المللی-ISSN :
دوره (جلد) :
ضریب تاثیر مجله : 0
متوسط ضریب تاثیر رشته : 0
شماره مجله :
صفحه شروع :
صفحه پایان :
نویسنده مسئول هستم : بلي
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : -
:: Effects of Nano-Bentonite Polypropylene Nanocomposite Films and Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Fresh-Cut Iceberg Lettuce

زبان اصلی : انگلیسي
نوع مقاله : مجله
مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد راهنما اول
سال ارائه مقاله (شمسی) : 1401
سال ارائه مقاله (میلادی) : 2023
نام مجله به زبان اصلی : Coatings
درجه مجله : ISI-WOS-Q2
نحوه ارائه مقاله :
شماره بین المللی-ISSN :
دوره (جلد) :
ضریب تاثیر مجله : 0
متوسط ضریب تاثیر رشته : 0
شماره مجله :
صفحه شروع :
صفحه پایان :
نویسنده مسئول هستم : بلي
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - - - - - -
:: Effect of immersion ohmic heating on thawing rate and properties of frozen tuna fish

زبان اصلی : انگلیسي
نوع مقاله : مجله
مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد راهنما اول
سال ارائه مقاله (شمسی) : 1399
سال ارائه مقاله (میلادی) : 2020
نام مجله به زبان اصلی : Food Science and Technology Internationa
درجه مجله : ISI-WOS
نحوه ارائه مقاله : مقاله اصیل پژوهشی
شماره بین المللی-ISSN : 1082-0132
دوره (جلد) : 3
ضریب تاثیر مجله : 1
متوسط ضریب تاثیر رشته : 1
شماره مجله :
صفحه شروع :
صفحه پایان :
نویسنده مسئول هستم : بلي
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : Shahnaz Fattahi - Nafiseh Zamindar -
:: Effect of line, soaking and cooking time on water absorption, texture and splitting of red kidney beans

زبان اصلی : انگلیسي
نوع مقاله : مجله
مقاله مستخرج از : سایر
سال ارائه مقاله (شمسی) : 0
سال ارائه مقاله (میلادی) : 2011
نام مجله به زبان اصلی : J. Food Sci. Tech
درجه مجله : ISI-WOS
نحوه ارائه مقاله :
شماره بین المللی-ISSN :
دوره (جلد) :
ضریب تاثیر مجله : 0
متوسط ضریب تاثیر رشته : 0
شماره مجله :
صفحه شروع :
صفحه پایان :
نویسنده مسئول هستم : بلي
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : Nafiseh Zamindar - Mohamad Shahedi Baghekhandan - Ali Nasirpourn - Mahmoud Sheikhzeinoddin -

DOI 10.1007/s13197-011-0234-2
:: Evaluation of antioxidant activities of Iranian sumac (R. coriaria L.) fruit and spice extracts with different solvents

زبان اصلی : انگلیسي
نوع مقاله : مجله
مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور
سال ارائه مقاله (شمسی) : 0
سال ارائه مقاله (میلادی) : 2014
نام مجله به زبان اصلی : Food Measure
درجه مجله : ISI-WOS
نحوه ارائه مقاله :
شماره بین المللی-ISSN :
دوره (جلد) :
ضریب تاثیر مجله : 0
متوسط ضریب تاثیر رشته : 0
شماره مجله :
صفحه شروع :
صفحه پایان :
نویسنده مسئول هستم : بلي
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : M. Bashash - N. Zamindar - M. Bolandi -

DOI 10.1007/s11694-014-9182-7
:: Phenolic Content of Selected Sumac Fruits from Iran, Extracted With Different Solvents

زبان اصلی : انگلیسي
نوع مقاله : مجله
مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور
سال ارائه مقاله (شمسی) : 0
سال ارائه مقاله (میلادی) : 2012
نام مجله به زبان اصلی : Journal of Chemical Health Risk
درجه مجله :
نحوه ارائه مقاله :
شماره بین المللی-ISSN : 2251-6719
دوره (جلد) : 2
ضریب تاثیر مجله : 0
متوسط ضریب تاثیر رشته : 0
شماره مجله : 4
صفحه شروع : 17
صفحه پایان : 20
نویسنده مسئول هستم : خير
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : M. Bashash - , M.Bolandi - N.Zamindar -
:: Antifungal activity of coriander (Coriandrum sativum L.) essential oil in tomato sauce

زبان اصلی : انگلیسي
نوع مقاله : مجله
مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد راهنما اول
سال ارائه مقاله (شمسی) : 0
سال ارائه مقاله (میلادی) : 2016
نام مجله به زبان اصلی : Journal of Food Measurement and Characterization
درجه مجله : ISI-WOS-Q4
نحوه ارائه مقاله :
شماره بین المللی-ISSN : 2193-4126
دوره (جلد) :
ضریب تاثیر مجله : 0
متوسط ضریب تاثیر رشته : 0
شماره مجله :
صفحه شروع :
صفحه پایان :
نویسنده مسئول هستم : بلي
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : Nafiseh Zamindar - Mahsa Sadrarhami - Monir Doudi -

DOI 10.1007/s11694-016-9341-0
:: Antifungal effect of cinnamon essential oil on Byssochlamys fulva in liquid medium and tomato sauce

زبان اصلی : انگلیسي
نوع مقاله : مجله
مقاله مستخرج از : طرح پژوهشی مصوب داخلی-مجری
سال ارائه مقاله (شمسی) : 0
سال ارائه مقاله (میلادی) : 2015
نام مجله به زبان اصلی : Journal of Food Measurement and Characterization
درجه مجله : ISI-WOS-Q4
نحوه ارائه مقاله :
شماره بین المللی-ISSN : 2193-4126
دوره (جلد) :
ضریب تاثیر مجله : 0
متوسط ضریب تاثیر رشته : 0
شماره مجله :
صفحه شروع :
صفحه پایان :
نویسنده مسئول هستم : بلي
نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : Nafiseh Zamindar - Shayesteh Haraji - Monir Doudi -

DOI 10.1007/s11694-0159267-y

1