|
:: Inactivation of Byssochlamys fulva during ohmic heating of tomato juice زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد راهنما اول سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2024 نام مجله به زبان اصلی : Food Science and Technology International درجه مجله : ISI-WOS نحوه ارائه مقاله : مقاله اصیل پژوهشی
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : بلي نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - |
|||
:: Effects of Nano-Bentonite Polypropylene Nanocomposite Films and Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Fresh-Cut Iceberg Lettuce زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد راهنما اول سال ارائه مقاله (شمسی) : 1401 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2023 نام مجله به زبان اصلی : Coatings درجه مجله : ISI-WOS-Q2 نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : بلي نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : - - - - - - |
|||
:: Effect of immersion ohmic heating on thawing rate and properties of frozen tuna fish زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد راهنما اول سال ارائه مقاله (شمسی) : 1399 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2020 نام مجله به زبان اصلی : Food Science and Technology Internationa درجه مجله : ISI-WOS نحوه ارائه مقاله : مقاله اصیل پژوهشی
ضریب تاثیر مجله : 1 متوسط ضریب تاثیر رشته : 1 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : بلي نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : Shahnaz Fattahi - Nafiseh Zamindar - |
|||
:: Effect of line, soaking and cooking time on water absorption, texture and splitting of red kidney beans زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : سایر سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2011 نام مجله به زبان اصلی : J. Food Sci. Tech درجه مجله : ISI-WOS نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : بلي نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : Nafiseh Zamindar - Mohamad Shahedi Baghekhandan - Ali Nasirpourn - Mahmoud Sheikhzeinoddin - DOI 10.1007/s13197-011-0234-2
|
|||
:: Evaluation of antioxidant activities of Iranian sumac (R. coriaria L.) fruit and spice extracts with different solvents زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2014 نام مجله به زبان اصلی : Food Measure درجه مجله : ISI-WOS نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : بلي نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : M. Bashash - N. Zamindar - M. Bolandi - DOI 10.1007/s11694-014-9182-7
|
|||
:: Phenolic Content of Selected Sumac Fruits from Iran, Extracted With Different Solvents زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2012 نام مجله به زبان اصلی : Journal of Chemical Health Risk درجه مجله : نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : 4 صفحه شروع : 17 صفحه پایان : 20 نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : M. Bashash - , M.Bolandi - N.Zamindar - |
|||
:: Antifungal activity of coriander (Coriandrum sativum L.) essential oil in tomato sauce زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد راهنما اول سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2016 نام مجله به زبان اصلی : Journal of Food Measurement and Characterization درجه مجله : ISI-WOS-Q4 نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : بلي نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : Nafiseh Zamindar - Mahsa Sadrarhami - Monir Doudi - DOI 10.1007/s11694-016-9341-0
|
|||
:: Antifungal effect of cinnamon essential oil on Byssochlamys fulva in liquid medium and tomato sauce زبان اصلی : انگلیسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : طرح پژوهشی مصوب داخلی-مجری سال ارائه مقاله (شمسی) : 0 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2015 نام مجله به زبان اصلی : Journal of Food Measurement and Characterization درجه مجله : ISI-WOS-Q4 نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : صفحه شروع : صفحه پایان : نویسنده مسئول هستم : بلي نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : Nafiseh Zamindar - Shayesteh Haraji - Monir Doudi - DOI 10.1007/s11694-0159267-y
|
1 |