|
![]() |
:: اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی هویج رندهشده در بستههای پلیپروپیلنی با اتمسفر اصالحشده در طول انبارداری زبان اصلی : نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور سال ارائه مقاله (شمسی) : 1399 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2020 نام مجله به زبان اصلی : نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی درجه مجله : علمی-پژوهشی وزارتین نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : 2 صفحه شروع : 203 صفحه پایان : 220 نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : آتوسا مقربی - نفیسه زمیندار - الهام خسروی - زهرا قربانی - |
||
![]() |
:: فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتریهای دهانی و رودهای زبان اصلی : فارسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور سال ارائه مقاله (شمسی) : 1399 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2020 نام مجله به زبان اصلی : محله میکروب شناسی مواد غذایی درجه مجله : علمی-پژوهشی وزارتین نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : 1 صفحه شروع : 85 صفحه پایان : 93 نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : مهنوش ابوتراب - محمد گلی - الهام خسروی - |
||
![]() |
:: عالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافري ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادي و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتريهاي دهانی و رودهاي انسان زبان اصلی : فارسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور سال ارائه مقاله (شمسی) : 1399 سال ارائه مقاله (میلادی) : 2020 نام مجله به زبان اصلی : نشریه ي نوآوري در علوموفناوري غذایی درجه مجله : علمی-پژوهشی وزارتین نحوه ارائه مقاله :
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : 4 صفحه شروع : 165 صفحه پایان : 178 نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : مرسده مالکی - محمد گلی - الهام خسروی - |
||
![]() |
:: مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی هشت نمونه عسل بر پایه گیاهان دارویی زبان اصلی : فارسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور سال ارائه مقاله (شمسی) : 1397 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : علوم و صنایع غذایی درجه مجله : علمی-پژوهشی وزارتین نحوه ارائه مقاله : مقاله اصیل پژوهشی
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : 83 صفحه شروع : 43 صفحه پایان : 53 نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : راحیل السادات هاتفی زاده - محمد گلی - الهام خسروی - |
||
![]() |
:: بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه بیلهر(Dorema aucheri) بر پایداری روغن سویا زبان اصلی : فارسي نوع مقاله : مجله مقاله مستخرج از : پایان نامه ارشد-استاد مشاور سال ارائه مقاله (شمسی) : 1395 سال ارائه مقاله (میلادی) : 0 نام مجله به زبان اصلی : علوم غذایی و تغذیه درجه مجله : طرح پژوهشی دانشگاه آ نحوه ارائه مقاله : مقاله اصیل پژوهشی
ضریب تاثیر مجله : 0 متوسط ضریب تاثیر رشته : 0 شماره مجله : 1 صفحه شروع : 77 صفحه پایان : 88 نویسنده مسئول هستم : خير نام همکاران (با احتساب نام متقاضی) : راضیه محمدی - محمد فاصل - الهام خسروی - |
1 |