هفته 1 :
باکتری ها - راسته سودومونادالس
هفته 2 :
راسته های رودوسپیریلالس- ویبریونالس- هالوباکتریالس-کامپیلوباکتریالس - بورخولدریالس
هفته 3 :
راسته انتروباکتریالس
هفته 4 :
راسته لاکتوباسیلالس- باسیلالس-
هفته 5 :
راسته کلستریدیالس-ریزوبیالس- بیفیدوباکتریالس-اکتینومیستالس-لگیونلالس
هفته 6 :
قارچ ها- کپک ها
هفته 7 :
قارچ ها - مخمرها- ویژگی های میکروارگانیسم های سرمادوست
هفته 8 :
ویژگی های میکروارگانیسم های گرمادوست - منشا میکروب های مواد غذایی
هفته 9 :
عوامل موثر بر فعالیت میکروارگانیسم ها در مواد غذایی - عوامل داخلی
هفته 10 :
عوامل موثر بر فعالیت میکروارگانیسم ها در مواد غذایی - عوامل خارجی -
هفته 11 :
فرآیند حرارتی و محاسبات و نمودارهای مریوطه
هفته 12 :
نگهداری مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی
هفته 13 :
اثر اشعه دهی مواد غذایی بر روی میکروارگانیسم ها
هفته 14 :
ادامه تاثیر اشعه -اثر اتمسفر اصلاح شده بر روی میکروارگانیسم ها
هفته 15 :
-اثر خشک کردن مواد غذایی بر روی میکروارگانیسم ها اثر فشار بالا- پاسکالیزاسیون بر روی میکروارگانیسم ها
هفته 16 :
روش های شناسایی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی