![]() |
:: بهینه سازی تولید اسید استیک در کشت استو باکتر بامحیط کشت طراحی شده در فرمانتور ناپیوسته نام دانشجو : مرجان تيموري منش رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی تاثیر نانو امولسیون اسانس زرین گیاه درفاز محلول صمغ کتیرا برویژگی های کیفی ومیکروبیولوژی ماهی سالمون نام دانشجو : ابوالفضل تركي افاراني رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: تاثیر ارگانوژل روغن کنجد بر ویژگی های کیفی سوهان نام دانشجو : زینب پورداوود رشته دانشجو : صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی تاثیر روش های مختلف فرآوری بر ویژگی های کیفی ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس نام دانشجو : الهه نوری رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی تاثیر نوع عسل و شرایط دمایی نگهداری بر مهمترین ویژگی های کیفی آن نام دانشجو : فاطمه خدائیان رشته دانشجو : نوع پایان نامه :
|
||||
![]() |
:: بررسی اثر روشهای مختلف خشککردن (همرفت و مایکرویو) بر خاصیت ضدمیکروبی هیدروسول برگهای گیاه آویشن در هویج تازه برش خرده نام دانشجو : خسرو خسروی تاج رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي نشاسته سه واريته گندم ايراني (الوند، بک کراس روشن و سيروان) و تأثير دو نوع تيمار اصلاحي بر ويژگي هاي آنها نام دانشجو : هاجر قاسمی رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی خواص عملکردی اکارا وچگونگی تاثیر تیمارهای اصلاحی بر تغییر آنها نام دانشجو : خجسته شعبانی رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
1 |