:: Optimizing of Protein Yield of Wheat Bran by Response Surface Method نام دانشجو : Saba Saberian رشته دانشجو : Food Science نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Kinetics of E.coli Inactivation in Carrot juice during heating نام دانشجو : Seyedramin Rafiaei رشته دانشجو : Food Science نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Modeling of TVBN and Protein Solubility Changes of Tuna Fish Using Ohmic Thawing Method نام دانشجو : M. Keshani رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Marinade of Camel Meat Using the Ginger Extract, Citric Acid and Ultrasound نام دانشجو : F. Jafari رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Effect of Different Blanching Methods on the Cauliflower Quality نام دانشجو : B. Mohamadian رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Modeling of Ohmic Heating Patterns of Ketchup Using Computational Fluid Dynamics نام دانشجو : N. Gholipour Shahraki رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Modeling of ohmic heating patterns of sour cherry juice using computational fluid dynamic codes نام دانشجو : N. Niknafs رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Effect of Antimicrobial Activity of Oliveria decumbens Vent. Essential Oil and Ferula assa-foetida Extract on the Marinade of Turkey Breast Meat نام دانشجو : H. Sajadizadeh رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Heat Transfer of Cereal Based Baby Food in Semi Rigid Aluminum Container using Computational Fluid Dynamics نام دانشجو : H. Vatankhah رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Heat Transfer Modeling of Canned Apple Puree in Semi-rigid Aluminum Based Packaging نام دانشجو : S. Shafiekhani رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Investigation of Physicochemical and Microbial Characteristics of Four Varieties of Tomato during Cold Storage نام دانشجو : N. Sobhani رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: The Effect of Polypropylene Film Containing Nano-hydroxyapatit on Microbial Characteristics of Fresh Cut Cabbage in Modified Atmosphere Packaging نام دانشجو : S. Sepehrara رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Investigation of Heavy Metal Content (Arsenic, Cadmium, Lead, Zinc, Cobalt and Mercury) in Some Vegetables, Soil and Water near Industrial Zones in Isfahan Province نام دانشجو : A. Nasr Esfahani رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: The Effect of Optimizing Blanching Conditions on Improvement of Canned Pinto Beans Qualities نام دانشجو : M. Sadeghi رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Modelling of Physicochemical Changes of Tuna Fish Using Ohmic Thawing Method نام دانشجو : Sh. Fattahi رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Use of Potato Industry Wastes (Starch) in Production of Probiotic Grape Juice نام دانشجو : N. Saeedyzadeh Isfahani رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: The Study of Antifungal Effect of Cinnamon Essential Oil on Byssochlamys Fulva in Tomato Sauce نام دانشجو : Sh. Haraji رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Reduction of Milk Cholestrol Using Catechin Hydrate and Beta-Cyclodextrin نام دانشجو : M. Moeininia رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Investigation of Low Density Poly Ethylene Containing Nano-Bentonite on Physico-chemical Properties and Microbial Counts of Fresh Cut Lettuce in Modified Atmosphere Packaging (MAP) نام دانشجو : Z.Farahanian رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Changes in Physicochemical and Microbial of Fresh cut Cucumber during Storage as Affected by Modified Atmosphere Packaging and Films of LDPE Containing Clay Nanoparticles نام دانشجو : B. Aziziyan Dehkordi رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Antimicrobial Effect of Oliveria Decumbens Essential Oils on Microbial Characteristics of Hamburger نام دانشجو : M. Jelvan رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Antimicrobial Effect of Ginger Extract and Citric Acid on the Staphylococcusaureus and Escherichia Coli in Camel Meat نام دانشجو : V. Dayani رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Investigating the Combination Effect of Aloe Vera Gel, Ascorbic Acid, Calcium Lactate, Cinnamon Essential Oil and Modified Atmosphere Packaging on Physicochemical and Microbial Characteristics of Stra نام دانشجو : Y. Esmaeili رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: Investigation of Marination by Ginger Extract and Citric Acid on Physicochemical Characteristics of Camel meat نام دانشجو : R. Moeini رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
|||||
:: The Study of Physicochemical Characteristics of Grated Carrot in Polypropylene Film Containing Nano Bentonite نام دانشجو : Z. Ghorbani رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
1 | 2 |