![]() |
:: تاثیر پیش تیمار ترکیبی امواج اولتراسونیک-حرارت بر ویژگیهای کیفی عسل (منبع فلورال گون) نام دانشجو : مریم عادل نیا نجف آبادی رشته دانشجو : نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی تاثیر استارتر لاکنوباسیلوس و سوبسترای اختصاصی (مالت و کشمش) مورد استفاده در خمیر ترش بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و کیفی خمیر و نان پیتزا نام دانشجو : ساغر ملکیان رشته دانشجو : علوم و مهندسي صنايع غذايي - صنايع غذايي نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: اثر اسانس لعل کوهستان و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی هویج رنده شده در بسته های پلی پروپیلنی با اتمسفر اصلاح شده در طول انبار داری نام دانشجو : آتوسا مقربی رشته دانشجو : علوم و صنایه غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: اثر اسانس لعل کوهستان و آلژینات بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی هویج رنده شده در بستههای پلی پروپیلنی با اتمسفر اصلاح شده در طول انبارداري نام دانشجو : علی حسینی رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی ویژگی های میکروبی هویج رنده شده در بسته های پلی پروپیلن حاوی نانوبنتونیت نام دانشجو : صفیه باقرصاد رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی اثر روشهای مختلف خشککردن (انجمادی و سایه) بر خاصیت ضدمیکروبی هیدروسول برگهای گیاه آویشن در هویج تازه برش خرده نام دانشجو : اکرم مجیری رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی اثر روشهای مختلف خشککردن (همرفت و مایکرویو) بر خاصیت ضدمیکروبی هیدروسول برگهای گیاه آویشن در هویج تازه برش خرده نام دانشجو : خسرو خسروی تاج رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی اثر افزودن عصاره پوسته و هسته انار(شهرضا) بر عمر نگهداری ، ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی و حسی سوسیس کوکتل در طی نگهداری نام دانشجو : کاظم مرادی رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و ضد باکتریایی هشت عسل مختلف با پایه گیاهان دارویی نام دانشجو : راحیل سادات هاتفی زاده رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی ژله رویال زنبور عسل نام دانشجو : مرسده مالکی رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسی اثر فیلم پلی اتیلن سبک حاوی نانو بنتونيت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی کاهوی خرد شده در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده نام دانشجو : زینب فراهانیان رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: ارزيابي خواص آنتي اکسيداني وآنتي ميکروبي عصاره گياه بيلهر(Dorema Aucheri) و کاربرد آن در روغن خام سويا نام دانشجو : راضیه محمدی رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
||||
![]() |
:: بررسي فعاليت آنتي اکسيداني وآنتي باکتريايي بره موم زنبور عسل نام دانشجو : مهنوش ابوتراب رشته دانشجو : علوم و صنایع غذایی نوع پایان نامه : کارشناسی ارشد
|
1 |