|
|
نام :
محمد
|
نام خانوادگی :
گلی
|
|
محل تولد :
|
مرتبه علمي : استاد تمام |
نوع همکاری : هيأت علمي تمام وقت |
ایمیل دانشگاهی : mgolifood@yahoo.com |
ایمیل : mgolifood@yahoo.com |
زمینه تحقیقاتی : صنايع لبني - کاهش و استفاده بهینه از ضايعات در صنعت غذا - کپسولاسيون ترکیبات بیواکتیو محصولات کشاورزی- کاربرد تکنولوژیهای نوین در صنعت غذا- بررسی خواص شیمیایی، بیوشیمیایی، فیزیکوشیمیایی و رئولوژی مواد غذایی |
سوابق علمی و تحصیلی |
درجه تحصیلی :دکتری تخصصی
|
رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
|
دانشگاه محل تحصیل : علوم و تحقیقات تهران
|
سال اخذ مدرک : 1390
|
عنوان پایان نامه : Identification of sub-clinical mastitis bacterial strains by M-PCR in different dairy farms and their effects and different lactation periods on somatic cell profile and some properties of raw m
|
درجه تحصیلی :کارشناسي ارشد
|
رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
|
دانشگاه محل تحصیل : تربیت مدرس
|
سال اخذ مدرک : 1377
|
عنوان پایان نامه : Influence of gluten, extruder temperature and drying temperature conditions on macaroni stickiness and pasteiness
|
درجه تحصیلی :کارشناسي
|
رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
|
دانشگاه محل تحصیل : صنعتی اصفهان
|
سال اخذ مدرک : 1375
|
عنوان پایان نامه : ----
|
|
دوره های آموزشی طی شده |
عنوان دوره : • Response Surface Methodology (RSM)
|
ارائه دهنده : محمد گلی
|
محل دوره : دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)
|
طول دوره : 16
|
|
دوره های آموزشی تدریس شده |
عنوان دوره : Response Surface Methodology (RSM
|
محل دوره : دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان)
|
تاریخ دوره : 1393
|
|
|