گروه آموزشی : کشاورزی-صنایع غذایی
رشته تحصیلی : دكتري تخصصي - علوم و صنايع غذائي
مرتبه علمي : استاد تمام

بيوگرافي

نام : محمد نام خانوادگی : گلی
تاریخ تولد :
محل تولد :
مرتبه علمي : استاد تمام نوع همکاری : هيأت علمي تمام وقت
ایمیل دانشگاهی : mgolifood@yahoo.com 
ایمیل : mgolifood@yahoo.com
زمینه تحقیقاتی : صنايع لبني - کاهش و استفاده بهینه از ضايعات در صنعت غذا - کپسولاسيون ترکیبات بیواکتیو محصولات کشاورزی- کاربرد تکنولوژیهای نوین در صنعت غذا- بررسی خواص شیمیایی، بیوشیمیایی، فیزیکوشیمیایی و رئولوژی مواد غذایی
سوابق علمی و تحصیلی
درجه تحصیلی :دکتری تخصصی رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
دانشگاه محل تحصیل : علوم و تحقیقات تهران سال اخذ مدرک : 1390
عنوان پایان نامه : Identification of sub-clinical mastitis bacterial strains by M-PCR in different dairy farms and their effects and different lactation periods on somatic cell profile and some properties of raw m
درجه تحصیلی :کارشناسي ارشد رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
دانشگاه محل تحصیل : تربیت مدرس سال اخذ مدرک : 1377
عنوان پایان نامه : Influence of gluten, extruder temperature and drying temperature conditions on macaroni stickiness and pasteiness
درجه تحصیلی :کارشناسي رشته تحصیلی : علوم و صنایع غذایی
دانشگاه محل تحصیل : صنعتی اصفهان سال اخذ مدرک : 1375
عنوان پایان نامه : ----
دوره های آموزشی طی شده
عنوان دوره : • Response Surface Methodology (RSM)
ارائه دهنده : محمد گلی
محل دوره : دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) طول دوره : 16
دوره های آموزشی تدریس شده
عنوان دوره : Response Surface Methodology (RSM
محل دوره : دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان(خوراسگان) تاریخ دوره : 1393